våra produkter

MONROE STAINLESS


Monroe Stainless köper och säljer rostfria produkter av hög kvalitet. Vi kan producera allt rostfritt. Utan dyr lagerhållning och att vi alltid försöker hitta bästa transportmöjligheterna för att hålla ner kostnader för slutkund gör att vi kan leverera hög kvalitet till låg kostnad.
All vår utrustning är CE-märkt.

Monroe startades av bryggare och är först och främst för bryggare, tillsammans med partners har vi sålt över 2000 jästankar, 500 bryggverk till mer än 600 kunder som är en blandning av bryggerier, vingårdar och destillerier i över 70 länder på jordens alla kontinenter. Allt från 100L till 20 000L, manuellt eller full auto. 

Vi skräddarsyr dina tankar och bryggverk efter dina lokaler utan extra kostnad.
Vi kan även hjälpa till att ta fram ett komplett bryggeri med allt från maltkross till kylsystem. 

Genom våra samarbetspartners kan vi även hjälpa till med installation om ni söker en turn-key lösning.

Vi kan även hjälpa till med finansiering. Monroe Stainless Sweden är ett svenskt bolag med F-skatt och moms-registrering. 

”We can produce everything except nuclear weapons.”

Tankar

Vi kan producera trycktankar, jästankar, kombitankar, kolsyretankar, liggande tankar, serveringstankar, mjölktankar, tankar för vinjäsning – allt ni letar efter.

Bryggverk

Alla bryggverk levereras med dubbelt så stor HLT. Välj mellan el-patron eller ånga.
Välj mellan Siemens-PLC, full auto eller manuell styrning.

CIP

Helt i rostfritt och kraftiga pumpar kan vi producera 2 eller 3 kärls CIP-stationer, stationära eller på  hjul i kraftig konstruktion i alla storlekar. Manuell eller automatisk – du väljer själv.

Komplett Bryggeri

MONROE STAINLESS hjälper gärna till att ta fram ett helt bryggeri, vi har stor erfarenhet från att starta från scratch till att uppgradera befintlig bryggutrustning.

Tapputrustning

Burk, flaska, PET eller bag in box? Vi hjälper till med alla sorters tapputrustning i alla storlekar. Vi arbetar med erkända märken från USA, Kanada, Tyskland och Italien för att hitta precis din matchning.

Begagnat

Monroe både köper och säljer begagnad utrustning.


varför MONROE STAINLESS

Monroe Stainless startades av före detta bryggare och är till för bryggare i huvudsak även om vi har tillverkat tankar för vin, mjölk, cider, mjöd – ja allt möjligt. Vi jobbar över hela världen med olika partners. Monroe Stainless Sweden har F-skatt, momsregistrering och kan hjälpa till med leasing/finansiering.

kontakt

För mer info, maila:
info@monroestainless.com

Försäljning Skandinaviska marknaden:
daniel@monroestainless.com

Försäljning utanför Skandinavien (outside Scandinavian market): 
arthur@monroestainless.com